ΑΝΘΡΑΚΙ.ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟ ΧΡΩΜΑ.

ΓΙΑ ΤΟ 2015 ΤΟ ΜΠΟΡΝΤΟ ΘΕΩΡΕΙΘΗΚΕ ΤΟ ΠΙΟ HOT ΧΡΩΜΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΝΘΡΑΚΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΜΠΟΡΝΤΟ ΔΕΝ ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΜΙΝΙΜΑΛ ΣΠΙΤΙΩΝ.

ΤΟ ΑΝΘΡΑΚΙ ΧΡΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ,ΚΡΕΒΑΤΙΑ,ΤΟΙΧΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ, ΟΠΩΣ ΣΕ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ.

ΚΑΝΑΠΕΣ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΣΤΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΣΑΣ, ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΑΚΙ ΚΑΝΑΠΕ ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ.

ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ.ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΠΛΩΜΑ ΣΑΣ,ΤΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΣΑΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΥΦΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΣΑΣ.ΕΑΝ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ,ΒΑΛΤΕ ΛΙΓΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ.

ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ.ΦΕΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟ COMEBACK  ΟΙ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ.ΞΕΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΣΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΑΝΘΡΑΚΙ.

ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ. ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΒΜΑΤΙΟ Ή ΣΑΛΟΝΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΟ ΦΥΣΙΚΟ ΦΩΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΦΩΣ Ή ΣΚΟΤΑΔΙ.