5 ιδέες Χριστουγεννιάτικης διακόσμησης.

 

Καθώς πλησιάζουν τα Χριστούγεννα αρχίζουν  και οι προετοιμασίες.      Εάν βαρεθήκατε όλο τα ίδια και τα ίδια αλλά από την άλλη δε βρίσκετε κάτι να σας εκφράζει απόλυτα, εμείς σας προτείνουμε 5 ιδέες διακόσμησης,κάνοντας το σπίτι σας να φαίνεται εντελώς διαφορετικό, γρήγορα εύκολα και οικονομικά.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΥΧΕΣ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ. Διαλέξτε τη λέξη που θέλετε να εκφράζει τη χρονιά που μας έρχεται (ΑΓΑΠΗ, ΕΥΤΥΧΙΑ, ΧΑΜΟΓΕΛΑ, ΥΓΕΙΑ,  ΗΡΕΜΙΑ κ.α)και σχηματίστε την με μεγάλα ή μικρά ξύλινα γράμματα. Βάψτε τα με ένα χρώμα που ταιριάζει στη διακόσμηση του σπιτιού σας και αν έχετε χρόνο, μη διστάσετε να τα ντύσετε με κάποιο ύφασμα.Θεωρείστε τη ως προσωπικό σας στόχο για το 2015.Εναλλακτικά διατηρείστε τις ευχές στο τζάκι και αφού περάσουν οι γιορτές.

ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΤΟΛΙΔΙΑ. Στην αγορά θα βρείτε πλαστικές μπάλες που ανοίγουν στη μέση και μπορείτε να τις γεμίσετε με κάποιο Χριστουγεννιάτικο στολίδι που αγαπάτε ή μικρότερες χρωματιστές μπαλίτσες,με αστέρια, κουκουνάρες,με Χριστουγεννιάτικες φιγούρες βυθισμένες στο χιόνι ή ακόμα και με ποπ κόρν. Φτιάξετε τα δικά σας χειροποίητα στολίδια και  περάστε μερικές δημιουργικές ώρες μαζί με το σύντροφο και τα παιδιά σας. Αυτές τις μπάλες δε θα τις βρείτε σίγουρα να κρέμονται σε κάποιο άλλο δέντρο.

ΣΤΟΛΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ. Τοποθετείστε : φαναράκια που θα περιέχουν μεγάλα κεριά,μερικά κλαδιά ή και κομμένους κορμούς δέντρων,Χριστουγεννιάτικα στεφάνια και στολίδια.Επιστρατέψτε τη φαντασία σας και δημιουργείστε μια όμορφη γωνιά στην εξώπορτά σας.Οι καλεσμένοι σας θα εντυπωσιαστούν. 

ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ.  Μια σειρά από  χρωματιστά βάζα με χριστουγεννιάτικα άνθη ή διάφανα δοχεία ποικίλων μεγεθών με χρωματιστά αντικείμενα όπως  μπάλες και διάφορα στολίδια, για την τραπεζαρία ή οποιονδήποτε άλλο χώρο του σπιτιού σας,θα δώσουν μια γιορτινή εικόνα στο σπίτι  σας. Παίξτε με τα χρώματα και τα σχήματα και το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει.

ΒΑΛΤΕ ΣΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΣΑΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ.  Κρεμασμένα τσόχινα γράμματα ή και τα κλασσικά σημαιάκια με χριστουγεννιάτικα μοτίβα και ευχές. Ακόμα μπορείται να κόψετε δεντράκια από παλιά περιοδικά,εφημερίδες ή και βιβλία που δεν χρειάζεστε πλέον και να στολίσετε γωνίες του σαλονιού σας,της εξώπορτας ακόμη και των υπνοδωματίων σας. Το γιορτινό πνεύμα πρέπει να υπάρχει παντού.