Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρία Saloni Tsalis Ioannis, ιδρύθηκε από τον κ.Τσάλη Ιωάννη το 1987 με αντικείμενο δράσης της την κατασκευή και το χονδρικό εμπόριο.

Έχοντας ανοδική πορεία από την ίδρυσή της έως σήμερα και με γνώμονα το καλύτερο και ποιοτικότερο αποτέλεσμα των απαιτήσεων των πελατών της, εξειδικεύεται στην κατασκευή επίπλων καθιστικού.

Το 2001 δημιουργεί τις δικές της ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και συνεχίζει δυναμικά με καλή οργάνωση, συνέπεια και σεβασμό στον πελάτη, στοχεύοντας την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία, την αισθητική τελειότητα και την λειτουργικότητα των εμπορευμάτων στις προσωπικές ανάγκες των πελατών της.

Αποπνέοντας εμπιστοσύνη, όλα αυτά τα χρόνια, βάζει τη δική της πινελιά στο χώρο κατασκευής σαλονιών και δίνει μία ξεχωριστή νότα αισθητικής, στυλ και ποιότητας.

Έχοντας πετυχημένη πορεία στον οικιακό χώρο δραστηριοποιείται επισταμένα και στον επαγγελματικό χώρο.

Τα προϊόντα της περιλαμβάνουν μία ευρεία γκάμα από σαλόνια, καναπέδες μοντέρνους και νεοκλασσικούς, πολυθρόνες, σκαμπό, ντυμένα κρεβάτια, ντυμένα τραπέζια, ντυμένους καθρέφτες, όπως και πολλά άλλα, τα οποία κατασκευάζονται στην κάθετη μονάδα παραγωγής της.

Με πλεονέκτημα την πολυετή πείρα, παράγει παντός είδους σχέδιο καναπέ και υλοποιεί ειδικές κατασκευές.

Συνεργάζεται με μεγάλες και αναγνωρισμένες εταιρίες της Βορείου Ελλάδας, οι οποίες εξυπηρετούν ανάγκες παραγωγής για επιχειρήσεις ξενοδοχείων, εστίασης και διασκέδασης, τόσο για την ελληνική επικράτεια, όσο και για χώρες του εξωτερικού.

Με πολυετείς προσπάθειες δημιουργεί ισχυρές επαγγελματικές σχέσεις εμπιστοσύνης εξυπηρετώντας επαγγελματίες αρχιτέκτονες και διακοσμητές εσωτερικών χώρων.

Σήμερα δικαίως είναι μία αναγνωρισμένη επιχείρηση για την τελειότητα των κατασκευών της, κάνοντας επιτακτική την ανάγκη να δηλώνει την παρουσία της, έτοιμη να ανταποκριθεί στις απαιτητικές προκλήσεις της αγοράς.

Διεύθυνση Καταστήματος

Λαγκαδάς – Θεσσαλονίκης

Τηλ. 23940 25638
Φαξ. 23940 25586
Κιν. 6957635397 & 6957635396
e-mail. [email protected]

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας